19.4.2013

Blogi alkaa n... y... t... NYT!


Ajatus omasta blogista syntyi ennenkaikkea intohimosta liikuntaan, rakkaudesta siihen oloon, jonka kunnon lihasten kidutuksella voi saavuttaa. Rakkaudesta siihen tunteeseen, kun käsivarret ovat treenin jälkeen löysät kuin tuore spagetti ja pehmeät kuin pumpuli, kun maitotölkkiä ei saa nostettua pöydästä ilman tutinaa ja tärinää. Rakkaudesta siihen oloon, kun jalkoja hapottaa niin, että kuntosalin portaat laskeutuu kaiteeseen tukeutuen ja köpötellen kuin hätä housussa.
Sekä rakkaudesta siihen tunteeseen, kun lenkillä happi kulkee keuhkoissa ja ryhti oikenee silmissä. Eikä rakkautta vähennä sekään, että illalla nukahtaminen käy puolessa minuutissa ja että nukun kuin tukki. Tai no tukki, joka on kolmen pienen lapsen äiti, mutta onneksi äiti, jolla on herkemmin heräävä mies ;)

Liikunta ei ole ainoa hulluuteni, vaikka se suurelta osin arkeeni kuuluukin. Olen lisäksi intohimoisen kiinnostunut sisustamisesta, sisustustavaroiden ja huonekalujen tuunailusta ja kaikenlaisista kädentaitoa vaativista jutuista.  

Blogini sai nimen "Tervettä touhua!", koska täältä voit lukea niistä asioista, jotka pitävät minut terveenä niin fyysisesti kuin henkisestikin: liikunta, käsillä tekeminen, ideoiminen, perhe... Ja koska sarkasmi on minusta parasta arjen huumoria, blogin nimen saa tulkita niinkin.

Jos sinusta tätä blogia lukiessasi tuntuu, ettei tässä voi olla järkeä, saatat olla hyvinkin oikeassa. Kyllä tutisevan olon saa aikaiseksi hankkimalla esimerkiksi järkyttävän krapulan, kyllä huonekaluja ja sisustustavaroita löytää kaupastakin, eikä wc-papereille tarkoitettua koria välttämättä tarvitse virkata itse, mutta minä olen valinnut tämän tien. Jos kuljet vähääkään näitä samansuuntaisia teitä, tervetuloa blogini lukijaksi! :)

Ja nyt lenkille uuden suosikkivälipalalöytöni voimin:


(vadelma-pikakaurapuurohiutaleita, maustamatonta jugurttia ja vadelmamehukeittoa
-> blenderiin)

Aurinkoinen viikonloppu tulossa! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää! :)