20.4.2013

Kotitreeniä ja kesäpastaa

Tästähän tuli sitten kotitreenipäivä... Mies juhlii kaverin polttareita ja minäpä juhlin kotona lastenhoidon, siivouksen ja ruoanlaiton merkeissä ;) Arki on juhlaa, kun asenteella kahlaa...

Mutta iltasella syntyikin sopiva rako pikku treenille ja minä tyttö kaivoin gymstickin ja jumppakuminauhan pitkästä aikaa vaatehuoneen perukoilta. En muistanutkaan miten helposti niillä saa hien päälle, täytyy ottaa ohjelmistoon useamminkin! Lähinnä treenasin käsivarret, yläselän ja rintalihakset, kun ne jäivät viime salikäynnillä vähemmälle huomiolle. 
Viimeistelin hyvän olon vielä rötköttämällä piikkimatolla vajaan puoli tuntia. Se se on nastaa! Nyt on yläkroppa lämpimänä ja hymy huulilla :)Katselin muuten taas torstai-iltana Olgan kotona -jaksoa ja innostuin kokkaamaan tänään sitä kesäpastaa. Ihan huippuhyvää, suositteluni, jos yhtään kasvispainotteinen sapuska maistuu! On tosi helppo ja nopea valmistaa ja upposi lapsillekin - sehän on aina se terveellisyyden jälkeen toiseksi tärkein kriteeri ;) Tarkempi resepti täältä, mutta siihen tulee siis pastaa (meillä aina täysjyväversio), kirsikkatomaatteja, feta-kuutioita, basilikaa, kesäkurpitsaa ja kuivattuja karpaloita. Nam! Mä en muuten lisännyt lainkaan suolaa, vaikka se tuossa alkuperäisessä reseptissä onkin. Fetojen suola riitti meille, kun käytetään muutenkin aika vähän suolaa.

Tässä fiilistelykuva vielä annoksesta:


Mutta eipä tässä ihmeempiä tällä kertaa. Nyt taidan mennä vesitankkauksen kautta suihkuun ja kirjan kanssa sänkyyn :) 

Aurinkoisia ulkoilukelejä kaikille taas huomenna!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää! :)