8.5.2013

It's not a diet, it's called eating healthy

Tämän tyyppisillä pöperöillä on menty nyt kolmatta päivää: 

Lounaaksi ja päivälliseksi kasviksia ja vähän protskua. Oli hyvää! Maustoin jauhelihan reilulla otteella chiliä ja tuoretta timjamia.

Välipalan virkaa toimittaa Ehrmannin rahka ja (sokeroimaton) mehukeitto. Ennakkokäsitystäni maittavampi eväs!

Iltapalan valitsin ihan sisustukseen sopivaksi ;) Eli vaaleavoittoista, tottakai. Vielä kun kanapihvin ja proteiinipatukan löytäisi harmaan sävyisenä niin mätsäisi ympäristöön vielä paremmin... :)


Ja koska mieleeni on nyt jo hiipinyt ajatuksia suklaamoussesta ym., ihan kiusallani laitan tähän kuvan myös aika viimeisen päälle herkullisista jälkkäreistä. Tämä on siis kuvattu laivalla muutama viikko sitten, vaikka ei mulla mitään sitä vastaan olisi jos tähänkin ruokaremppaan sisältyisi näitä... Tälläkin hetkellä muistan elävästi miltä nuo toffeekakkuset maistuivat. Pitäiskö lähteä laivalle...?

Mutta höyrytelläänpä nyt ensin kuitenkin muutamat kasvikset ja paistetaan vähän kanaa. 

Nautitaanhan muuten keleistä, huomenna lupasi jo sadetta! Päiväkodissa yksi täti kertoi lukeneensa, että Suomeen on tulossa joku uusi jääkausi, joka ei onneksi ihan historian vastainen ole, mutta joku pidempi ja selkeästi kylmempi kausi kuitenkin. Tilaan näinä päivinä menolipun Mombasaan.

Ps. Neuloin meidän 4kk:lle tossut, jotka sopivat kevään farkkumuotiin. Uu-la-laa ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää! :)