4.6.2013

Kuvavirtaa...

Aurinkoista viikkoa kaikille! :)
Viime päivät on - ylläripylläri - syöty ja juotukin, joten lyhyesti yhteenveto kuvina nyt, kun ei uutta asiaa sen suuremmin ole..

Grillattiin juustomakkarat ja tehtiin oheen salaatti ja höyrytettiin kukkakaalia. Ja tietenkin uusia perunoita tillillä ja nokareella rehellistä voita ;) Sillit ei ole varsinaisesti mun herkkua, mutta kyllä ne uusien perunoiden kanssa maistuu :)

Tytöt saivat mummolta isot pussit Omar-karkkeja, joten perustettiin naisväellä piknik varjoon trampoliinin alle. Laitettiin iso piknik-liina, karkit kuppiin ja juomat varustettiin pilleillä. Mukava tapa viettää helteistä päivää, varjossa :)

Lauantaina kävin ihanan kaverin kanssa ulkona tuulettumassa. Juotiin siideriä ja muisteltiin vanhoja (ja keksittiin uusia) juttuja. Ja naurettiin tietenkin niin, että piti hyppiä jalat ristissä vähän väliä. Ihan mahtavaa, rentouttavaa ja arjesta irrottavaa! 

Tänään kokkailin esikoisen kanssa kukkakaali-kookoskeittoa. Ihanan pehmeä ja vähän makea maku. Lapsetkin tykkäsivät ja ainahan se hyvin maistuu, kun on itse saanut osallistua tekemiseen :) Keittoon tuli kukkakaalia, sipulia, valkosipulia, perunaa, kookosmaitoa, kasvislientä ja suolaa. Kannattaa kokeilla näin kesäaikaan vaikka kevyeksi lounaskeitoksi! Toimii myös alkukeittona.
Huomenna ajattelin päästä juoksemaan tai salille. Täytyy aloitella taas pikkuhiljaa, että näkee heti jos ei ole vielä tarpeeksi toipunut. Epäilen, että siitepölyallergia mua kiusaa, eikä mikään pahempi flunssa. Allergiaoireisiin monesti jopa auttaa jos pystyy vähän juoksemaan. Pysyy keuhkot auki. Uhosin jopa, että laitan kellon soimaan aamulla 6.30 ja käyn heti herättyäni juoksemassa, jotta ei ehdi vielä tulla niin kuuma. Iltaisin kun viilenee, oon yleensä jo niin väsynyt, etten jaksa vääntäytyä lenkille. Saas nähdä toteutuuko ;)
Viime päivinä on ollut hyvin huomattavissa, etten ole päässyt kuntoilemaan aikoihin. Yleensä jo kolmas päivä ilman minkäänlaista kuntoilua alkaa näkyä mun mielialassa. Ja nyt on löhöilty kohta kaksi viikkoa enemmän tai vähemmän laiskana. Eilinen oli karsea päivä. Olin kuin pehvaan ammuttu karhu koko päivän, eikä mikään huvittanut ja kaikkien naama potutti. Todellinen maanantai! Onneksi se meni ohi... Mua vaan ei ole tehty kotona kököttäjäksi montaa päivää putkeen. Jospa tähän tulee huomisesta alkaen muutos :)

Sitä odotellessa. Nyt iltapuuhiin lasten kanssa! 
Käykäähän uimarannalla ahkerasti, kun ei näistä Suomen kesistä tiedä. Haaveilen edelleen Britteihin muuttamisesta, mutta tänään luin Aamulehdestä, ettei siellä kuulemma ole välttämättä kesän aikana helteitä lainkaan tai jos onkin, ne kestävät maksimissaan kesäkuun. Hah, täytynee keksiä joku uusi haavemaa :)

1 kommentti:

  1. Kokeile Keski-Eurooppaa. Saksa ja siellä Mosel ja Rhein jokien laaksot. Aurinkoa, upeita maisemia ja hyvää valkoviiniä. :)

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää! :)