30.6.2013

Miltä sinun kesäsi maistuu? :)

Nam, nam... Tänään on ollut todellinen kesäpäivä! Ostin ensimmäistä kertaa tänä kesänä herneitä, mansikoita ja kirsikoita. Niissä on aina Kesän Maku. Loppuviikosta isommat lapset kävivät mummun ja papan kanssa mansikoita poimimassa joten nyt alkaa pakastin näyttää siltä kuin kesällä pitääkin :)
Päätin, että tämä postaus on valokuvapainotteinen, koska viimeksi oli pelkkää tekstiä. Tässä siis kesää kuvina:
Pikkumimmien molemmat korit olivat reissun jälkeen täpösen täynnä, joten äidin täytynee pitää lupauksensa mansikkatortusta ja mansikka-jäätelöpirtelöstä :)

Kävelylenkillä pysähdyttiin keräämään ihania luonnonkukkia.Ja lopuksi annan vielä vinkin aivan superherkullisesta ja piristävästä smoothiesta! Ehkä turhan köykäinen aamupalaksi, mutta näin kesähelteillä aivan ihana välipalapirtelö. Laittakaahan kokeillen:Huomenna ajattelin kokeilla omatekoisia hedelmämehujäitä, joten toivottavasti onnistuvat niin, että saisin kuvia tännekin :) Ostin tänään kiivejä, mangoja ja vadelmia. Ei voi tulla kuin hyvää!
Nyt nukkumaan, eilen ilta venyi pitkään, kun olimme Helsingissä kyläilemässä, eikä meinattu millään malttaa lähteä pois. Liian harvoin tulee nähtyä niitä rakkaita, jotka siellä asuvat <3
Mutta hyviä unia jokaiseen tupaan, huomenna taas uusi, toivottavasti energinen päivä! Heips.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää! :)