25.6.2013

Minä mieheni silmin :)

Juhannuksesta selvitty ja mikäpä siitä selvitessä, kun vietettiin hyvin rauhallinen jussi lapsiperheiden tapaan. Oltiin tosiaan ystäväpariskunnan luona ja aurinko porotti kuumasti koko illan, myöhäiseen yöhön asti. Grillattiin monenlaista sorttia ja zillailtiin - parasta ja tosi rentouttavaa! :)

Kirjoitin tänään esikoiseni kanssa hänen kaveriltaan tullutta Ystäväkirjaa. Siitä sainkin ajatuksen. Koska täällä mun blogissa on sellaisiakin lukijoita, jotka eivät mua tunne, keksin tehdä Miehelleni kyselyn niin, että hän vastasi omin sanoin mua koskeviin kysymyksiin. Musta on mukavaa aina kuulla miten läheisimmät ihmiset näkevät mut, koska itse arvioiden ei kuitenkaan saa sitä kaikkein objektiivisinta näkökulmaa, monesti vähän positiivisemman kylläkin :D No ei vais, aika kauniistihan tuo Mieskin puhui :) Vaikka ollaan oltu Mieheni kanssa kimpassa jo kahdeksan vuotta, silti tässä tuli taas esiin uusia asioita, joita en tiennyt hänen ajattelevan. Kokeilkaa tekin kotona kumppanin tai vaikka parhaan kaverin kanssa :) 

Tässä siis Mieheni vastaukset:

Miten tapasitte? 
Lomamatkalla Bulgariassa 2004. Siitä kuitenkin vasta vuoden kuluttua aloimme tapailla, kun näimme Jyväskylässä, Sataman Yössä.

Mikä toisessa ”kolahti”? 
Hyvä huumorintaju ja elämäniloisuus

Mikä oli ensivaikutelmasi? 
Bulgariassa kun näimme ekan kerran, Jennistä sai tosi kylmän ja etäisen vaikutelman, mutta se käsitys muuttui pian, kun tutustuimme paremmin.

Mikä kumppanissasi on paras luonteenpiirre? 
Se, että Jenni on tosi kannustava. Ja lämminhenkinen ja oikeudenmukainen luonne. Nuo piirteet tulevat esiin varsinkin silloin, kun Jenni touhuaa lasten kanssa. 

Mikä ärsyttävin? 
Temperamentti. Se tulee esiin arjessa monella hetkellä, erityisesti kaikissa pienissä vastoinkäymisissä jos ei kaikki mene niin kuin Jenni haluaa. 

Mihin maahan/kaupunkiin Jenni haluaisi matkustaa ja miksi? 
Puhuu aina Lontooseen matkustamisesta, mutta jos voisi lähteä mihin vaan, matkustaisi varmaan Jenkkeihin.

Mihin piirteeseen rakastuit kumppanissasi? 
Hetkessä elämisen taitoon ja siihen elämäniloon

Millainen äiti Jenni on? 
Rakastava, huolehtiva, oikeudenmukainen, mutta vaatii myös vahvasti tiettyjä käytöstapoja. Ei pingota liikaa. Välillä vähän ylihuolehtiva, esim. laitureilla ja laivan kannella, kun lapset eivät saisi liikkua mihinkään etteivät putoa.

Miten Jenni hemmottelee sinua? 
Ihan parasta hemmottelua on se, ettei Jenni koskaan nipota ja nalkuta turhasta. Saan elää aika vapaasti miehen elämää, jossa otetaan silloin tällöin olutta ja käydään kavereiden kanssa kaikissa tapahtumissa.

Jennin bravuuriruoka? 
Pinaatti-fetajuustopasta. Leivontapuolella liivate- ja juustokakut on ihan ykkösiä.

Mikä on yhteinen sisäpiirijuttunne, joka ei olisi sama asia muiden kanssa? 
Aina kun katsomme Maajussille Morsianta, spiikkaamme Maajussien kommentit omanlaisiksi. Siinä hommassa meidän yhteinen huumorintaju tulee esiin parhaiten ja siinä saadaan monet naurut.

Mikä on Jennin lempimusiikkia? 
R&B

Mitkä piirteet teitä yhdistävät? 
Olemme molemmat koti-ihmisiä eli koti on tärkeä ja siihen on kiva panostaa. Tykätään molemmat silti myös käydä kylässä kavereilla. Ja kuntoileva elämäntapa yhdistää myös tosi vahvasti, tykätään molemmat pitää itsestämme huolta. 

Missä asioissa olette erilaisia? 
Spontaanisuudessa. Jenni on nopeiden päätösten ja toiminnan ihminen, ja minä haluan suunnitella ja harkita ajan kanssa. Se aiheuttaa kitkaa melkein päivittäin.

Jatka lauseita:
Jennin tekee iloiseksi… hyvä ruoka, hyvä juoma, hyvä seura.
Jenni ei voi sietää sitä, kun… joku käyttäytyy epäoikeudenmukaisesti.
Jennille tärkeintä elämässä on… perhe, terveys ja ystävät.

Tällainen postaus tällä kertaa. Paljon ajatuksia uusista postauksista muhii takaraivossa, mutta joskus iskee luovuuden tuska. Haluaisi sanoa niin paljon, mutta ei saa sitä kirjoitettua. Jos teillä on jotain toiveita siitä mistä haluaisitte lukea, kuulisin mielelläni!

Nyt hyvää illan jatkoa! Ja muistakaahan seuraava :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää! :)