15.6.2013

Thaimaan kokkailuja ja koruväkertelyä :)

Kylläpä on kiva, että happi kulkee taas pitkästä aikaa! Ihmettelin jo vähän, että mikä on, kun ahdistaa hengitystä kokoajan ja ajattelin sen johtuvan siitepölystä. Toki varmaan johtuu osittain siitäkin, kun allerginen olen, mutta salilla löytyi se todellinen syy: kolme nikamalukkoa lapaluiden välissä. Tein huolelliset lämmittelyt kepin kanssa ja lisäksi venyttelin ennen yläkropan treeniä (yleensä venyttelen vain lopuksi). Lämmittelyn lopuksi painoin pään polviin ja pudotin kädet täydellä painollaan maahan ja *riks raks poks*, nikamat napsahtelivat auki alaselästä ylös asti - ja happi kulki taas! Mahtavaa :) Sitten meninkin äkkiä tekemään kulmasoudut ja rintalihakset, että saisin nikamat pysymään paikoillaan. Toistaiseksi ovat pysyneet ja hengitys kulkee hyvin. On tää ihmisvartalo hurja temppeli.

Mutta, tänään piti hehkutella meidän eilisiä kokkailuja. Tehtiin tom yam -keittoa ja satay -kanavartaita. Oli Thaimaa -teemailta :) Ollaan tehty noita ennenkin, mutta siitä on todella pitkä aika. Ovat niin helppoja ja nopeita valmistaa, että en ehtinyt juoda kuin puoli lasia punkkua ja kuunnella muutaman biisin ;) Tässä kokkailut kuvina:
Keittoaineksia: 
Ja keitto valmiina:
Satay-kanavartaat:
Ja ystäväni Hardys-punkku ;)
Jälkkäriksi leivoin mansikkapiirakan, jota voittanutta ei kesällä ole. Namskis!

Eilen katseltiin taas kaksi leffaa: Batman Yön ritarin paluu ja Kaikella rakkaudella (kotimainen). Batman oli ihan hyvä ja ei tuo kotimainenkaan huono ollut, mutta suomalaiset harmillisen harvoin pääsevät irti siitä melankolia-huokailusta. Ei päästy tässäkään pätkässä. Mutta käytin senkin ajan hyödyllisesti ja väkersin korun :) Voisin jossain vaiheessa etsiä sen blogin, josta joskus löysin vinkin tähän koruun, koska mielelläni sen kertoisin, idea kun ei ole omani. Mutta nyt en sitä äkkiseltään löytänyt. Kävin siis shoppailemassa K-Raudassa, Lankamaailmassa ja Sinellissä.
_
K-Raudasta löytyi kasa erikokoisia prikkoja. Ihan kamalan hintaisia, painosta riippuen 0.10€-0.40€/kpl ;)
Langat ovat ns. amigurumi-lankoja Lankamaailmasta. Halpoja kuin saippua - nämäkin. 
Ketju ja lukko on Sinellistä. Laskin, että yhden korun hinnaksi tuli noin 4€ :) Tässä tulos:
Pituuden toki voi säätää pidemmäksikin, mutta mielestäni koru toimii pidempänä silloin paremmin jos kaikki prikat ovat saman kokoisia. Tuohon malliin kävi tuo lyhyempi paremmin. 

Mutta tällaista life stylee tällä kertaa.
Nyt lämmittelen vähän eilistä keittoa ja vartaita, ja heittäydyn lihaksia palauttavaan laiskotteluun sohvalle :)

Kiva, kun kävit! Oon tosi iloinen siitä, miten paljon täällä käy väkeä lukemassa mun pulinoita :)


1 kommentti:

Kommenttisi piristää! :)