3.7.2013

Lahjaidea jakoon

Ihka ensimmäinen, ja tietenkin hurjan rakas kummityttöni täytti kahdeksan vuotta ja askartelimme hänelle lasten kanssa yhden osan lahjasta :) Oli mukavaa antaa jotain itse tehtyäkin, kun usein tulee lahjat ostettua kokonaan valmiina.
Tässä idea jakoon jos mietitte mitä lahjaksi sen ikäiselle lapselle, joka osaa jo lukea.

Päällystimme 31kpl tulitikkurasioita lahjapaperilla ja koristelimme rasiat tarroilla. Jokainen rasia myös numeroitiin numeroilla 1-31. Päivänsankari saa avata yhden rasian joka heinäkuun aamu, joulukalenteri-tyyliin :) Rasioiden sisälle rullasimme lyhyitä viestejä, jotka sisälsivät positiivisia ajatuksia, pieniä tehtäviä, muistoja vuosien varrelta... Lisäksi rasioihin laitettiin kuhunkin kaksi nallekarkkia. 
Ostimme kannellisen lasipurkin, jonka kannen maalasimme spray-maalilla iloisemman väriseksi. Rasiat keräsimme sikinsokin purkkiin, jotta sankari saa joka aamu etsiä oikean päivän rasian.

Tässä projekti kuvina:

31:stä tulitikkurasiasta tulee muuten aika paljon tulitikkuja ;) Onneksi on pimenevät syysillat taas tulossa niin eiköhän nuo tule ensi kevääseen mennessä käytettyä tässä kynttiläfanin perheessä.

Ikean lasipurkin tylsänharmaa kansi sai uuden, pinkin ilmeen.
Nätimpiä nuo rasiat noin ovat kuin millään viivakoodilla varustettuna ;)
Viestit kirjoitin koneella ja leikkasin kuviosaksilla vähän nätimmiksi.
Valmis purkki paketoitiin sellofaniin ja suljettiin satiininauhalla.

Suosittelen lahjaideaksi kesän päivänsankareille ja miksei joululahjaksikin. Tai voisihan tuosta versioida joulukalenterinkin... Kummityttö oli tykännyt kovasti ja on avannut vasta muutaman rasian :)

Että sellainen idea. Moi taas!


2 kommenttia:

  1. Mahtava idea ja minä työn & vaivan olette nähneet! Itse ainakin olisin penskana ollut onnesta soikea moisesta!

    VastaaPoista
  2. Vau, tästä kuoriutuu joulukalenteri mein perheeseen. :)

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää! :)