4.8.2013

Pikakuulumisia helteen keskeltä!

Moikka moi! 
Uhkaa venähtää liian pitkäksi nämä bloggausvälit, joten pikakuulumisia tähän väliin :)
Mies jäi lomille vihdoinkin ja ajateltiin ottaa ihan rennosti. Esikoisella alkaa ensi viikolla koulu, joten sen suurempia reissuja ei nyt enää ehditä tehdäkään, eikä oikeastaan ole haluakaan. Ihan mukavaa, kun voidaan olla vain ja tehdä sitä mitä mieleen putkahtaa! 

Tässä teille heti alkuun kukkaisterveisiä vanhempieni kukkamaalta:
Kukkamaalla on aina niin ihanaa käydä hakemassa väriä kotiin. Oli ruiskukkaa, silkkikukkaa, tillinoksia, kehäkukkaa... Valmiin kimpun näkemisestä tulee aina niin hyvälle tuulelle! :)

Kuntoilun saralle kuuluu oikeastaan hyvää ja huonoa. Motivaatio tehdä kaikenlaista on todella korkealla, mutta jostain syystä kroppa painaa tonnin! Ihan kuin kaikki lihakset olisi täytetty lyijyllä ja veto on fyysisesti ihan poissa... :( Koska henkisellä puolella jaksaisin kyllä, olen vähän viime aikoina joutunut pakottamaan itseni salille, bodypumppiin, ulkoilemaan... Tuntuu, ettei siitä kuitenkaan saa oikein virtaakaan. Mikähän ihme kausi mulla on nyt meneillään? Onko täällä muitakin aktiivisia kuntoilijoita, joilla olisi kokemusta tämän tyyppisestä kaudesta? 
Ajattelin, että olen seuraavan viikon tekemättä yhtään mitään ja laiskottelen vain, jospa siitä voimat vähitellen palautuisivat. Kuitenkin mieli palaisi salille kokoajan. 
Voihan syynä olla tämä hellekin, ja muutenkin nämä hiostavat, ukkosta enteilevät ilmat. Tuntuu, että vaikka touhuaisi vaan vähän, on kamala hiki samantien! 

Olen yrittänyt virkistää itseäni shoppailemalla vähän... Mulla on ollut pitkään jo todella huonot salikengät ja nyt päätin panostaa uusiin. Menin Stadiumiin käymään ja siellähän olikin loistavia tarjouksia! Löysin 90€:n Reebokin salikengät 25€:lla. Ehdin saada kaiken lisäksi toiseksi viimeisen parin. Hitsi, että joskus tulee ale-hankinnoista oikein erityisen hyvä mieli :) Käykääpä tekin katsomassa tähän aikaan vuodesta liikuntavälineitä ja -vaatteita koskevia alennuksia, siellä tekee todellisia löytöjä!
Kävin jo eilen sisäänajamassa nuo uutuudet ja olen todella tyytyväinen! Juoksumatolla askel kulki, eikä mätkähdellyt, kuten vanhoilla kengillä. Maastavedoissa ym. kengät antoivat myös hyvän tuen jalan sisäsyrjälle. Tässäpä nuo löytöni:
Ostin myös käsivarsinauhan puhelimelle, kun mun uusissa salihousuissa ei ole takana sitä puhelintaskua, joka vanhoissa oli. Nyt siis musatkin on helppo kuljettaa mukana, eikä johdot pyöri tiellä juoksumatollakaan :)
Asiasta kukkaruukkuun:
Mulla on nyt hirmuinen buumi vitivalkoiseen kotiin! Tämä sama buumi toistuu joka kevät ja kesä, mutta vielä koskaan en ole saanut tarpeeksi valkoista kotia aikaiseksi. Olen ollut entisessä elämässäni varmaan jääkarhu, koska voisin elää lumenvalkoisen ja kimaltavan keskellä kaiken aikaa ;) Kuten tuolla blogini Face-sivuilla mainostinkin, innostuin tuosta kidesoodaliuoksesta ihan hirmuisesti! Sillä sain kaikki pinttyneet liat pois keittiön kaapeista ja nurkista. Nyt joka paikka hohtaa. Olen siis hangannut kaikkia kotimme valkoisia kohtia viimeiset kolme päivää :D Perjantaina innostuin vielä maalaamaan meidän puunväriset lattialistat valkoisiksi. Huh, mikä homma, eikä edes valmistunut vielä kokonaan. 

Nyt kun tätä kirjoittelen, mietin vaan, että tarviiko sitä kauan miettiä mihin se fyysinen energia on kadonnut?! ;)
Nyt taidan kuitenkin pakata bikinit mukaan ja siirtyä uimarannalle nauttimaan kesän viimeisistä helteistä.

Ihanaa loppukesää ja paljon energiaa (enemmän kuin mulla nyt on) teille kaikille ihanille lukijoille!
Täytyy muuten taas hihkaista isot kiitokset tähän(kin) väliin siitä, miten iloinen olen teidän aktiivisesta osallistumisesta blogiini :) Olette loistavia! <31 kommentti:

  1. Sama juttu tuon valkoisen kodin kanssa ja sitten siippa panee vastaan,että ei halua sairaalassa asua.En viitti häntä enempää kiusata näin 35-v yhdessäolon jälkeen ,varsinkin kun tiedän hänen sairaalakammonsa.
    T.53-v

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää! :)