1.11.2013

Organisoivan kotiäidin kalenteri ja pikaruokavinkki

Hyvää alkavaa viikonloppua!

Ihan täytyy teillekin esitellä, kun löysin kaupasta niin täydellisesti tämän hetkiseen elämäntilanteeseeni soveltuvan (pöytä)kalenterin! Loppuvuoden kalenterihankinta on mulle aina jotenkin tosi tärkeä tapahtuma ja panostan siihen täysillä :D
Töissä tietenkin käytän pääasiassa sähköistä kalenteria, mutta tykkään siitä, että sen lisäksi on paperikalenteri, joka kulkee näppärästi mukana työmatkoilla, junassa, kodin ja työpaikan väliä, ja joka ei vaadi toimivia nettiyhteyksiä tai akun latausta. Ja sinne voi nopeasti kirjoittaa ylös jonkun pikkujutun, kun sellainen tulee mieleen.
Kun olen töissä, kalenterille lankeaa toki hyvin eri vaatimukset kuin näin kotiäitiaikana: pitää olla tarpeeksi isot kentät jokaisen päivän kohdalla, tarkat kellonaikajanat reunassa, muistiinpanotilaa takasivuilla, paikka kynälle jne. Kotona kalenterille on yksi vaatimus: isot kentät jokaisen päivän kohdalla, koska samaan kalenteriin merkitään viiden hengen menemiset.
Täysin heräteostoksena törmäsin tällaiseen kalenteriin eilen kaupassa käydessäni:
Ja mikä parasta: tilat on varattu juuri viisihenkiselle perheelle! Jokaisen omat menot voi kirjata sen kokoisen kämmenen kuvan kohdalle, jonka tuntee omakseen :D Voijjettä on se niiiiin lutuinen, tuskin maltan odottaa, että pääsen kirjaamaan sinne kaikki hiirendieetistä kissanristiäisiin!! <3 (nyt todella huomaa, että kotonaolo turruttaa aikuisen ihmisen aivotoiminnan tehokkaasti ;))
Mutta hyvä valinta kaikin puolin. Ei turhia palaverimuistioita tai maailman kelloja. Voimassa on kuule just ne aikataulut mitkä lasten taholta asetetaan ja maailman kellokin käy ihan oman pään sisällä ;) Vielä kun perheestä löytyisi yksi kynä, jonka terää ei ole väritetty kuivaksi...

Lopuksi pikaruokavinkki:
Voimakkaasti maustettua paistijauhelihaa, isoja herkkusieniä pannulla paistettuna, valkosipulia, avokado, kurkkua ja tomaattia. Laiskan päivän ruoka. Toimii aina. Pitää nälän pois pidempään kuin Hesen Kerrosateria. Jännä juttu. 

Nyt kaksi nuorimmaista ulkovaatteisiin ja lenkille! Moi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää! :)