4.12.2013

"Enkel'parven tie kohta luokse vie..."

Joulutunnelmissa touhutaan tässä kodissa edelleen. Tuntuu, että kun yksi askarteluidea on toteutettu, toinen pulpahtaa jo mieleen! Osa täytyy kirjoittaa muistiin ja toteuttaa vasta ensi vuonna, kun millään ei kaikkea ehdi...

Tänään meille muutti parvi enkeleitä <3 Aina niin tarkkasilmäinen mieheni huomasi, että enkelimme ovatkin tummaihoisia, joten näin joulun alla on hyvä levittää myös suvaitsevaisuuden sanomaa :)
Bongasin yhdestä sisustuslehden joulunumerosta paperienkelin mallin, jota vähän soveltamalla tein enkeliparven meillekin.
Siinä ne kuorossa kauniisti laulavat :)
Enkeleiden vartalot ja siivet on tehty vanhojen kirjojen hieman jo kellertävistä sivuista ja päänä on puuhelmi, jonka kiinnitin kuumaliimalla.
Ajattelin koota enkeleistä sellaisen entisaikojen himmelin kaltaisen viritelmän eteiseen koristeeksi. Eteiseen ne sopivat väritykseltään muita huoneita paremmin, siellä kun on cappuccinon väriset seinät - vielä ;)

Ja näin alkaneen joulukuun kunniaksi tutulle vartiointipaikalleen olohuoneen tikapuiden ylätasanteelle muutti myös Tonttu.
Se on asunut meillä jo muutaman vuoden ja vaikka luulisi, ettei se hattunsa alta mitään näe, se näkee ja kuulee k a i k e n. Kaikki ruokapöytänotkumiset, siskon kiusaamiset, ovien paiskomiset, kiukuttelut ym. Melkoinen jäpikkä! Kesken sisarusmatsin lapset hetkeksi jäykistyvät paikoilleen, kun vilkaisee Tonttuun päin ja kysyy siltä, mitä mieltä olet tällaisesta käytöksestä, jota nyt havaitset. Kaikkien katseet siirtyvät Tonttuun. Vaikka Tonttu ei sano mitään, sen läsnäolo on sen verran voimakas, että kuin ihmeen kaupalla kotiin laskeutuu sen pituinen nöyrä tunnelma (max. puoli minuuttia), että aikuiset ehtivät vetää pari syvää rentouttavaa hengitystä - vain jaksaakseen seuraavan sisarusnahinan.
Tontulla on sanatonta voimaa! Meillä uhkailevilla, kiristävillä ja lahjovilla vanhemmilla on paljon opittavaa Tontulta ;)

 Loppuun vielä kuvatunnelmia oman kaupunkimme joulukauden avajaisista:
 Melkein kaikki paikalliset olivat kokoontuneet paikalle ;)Nyt on siis virallisesti joulukausi korkattu, joten riks raks ja poks! Oli hieno ilotulitus!

Hyvää yötä. Kiva kun kävit <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää! :)