30.1.2014

Blogitauolta paluuta :)

Moi moi, niin kovin pitkästä aikaa! :)

Oon ollut kuukauden blogitauolla, osittain suunnitellusti, osittain luovuusköyhyyden vuoksi. Monta kertaa tämän tammikuun aikana on tullut sellainen olo, että hei tästä pitää kirjoittaa blogiin, mutta sitten on tullut motivaatiolässähdys. En meinaa saada jutun juonesta kiinni ja tuntuu, että kaikki mitä ajattelen kirjoittaa, on yön nukkumisen jälkeen pöhkö idea... En oikein tiedä mistä se johtuu. Ehkä ei pitäisi nukkua ;) Toivottavasti moinen vaihe on nyt väistymässä. Seuraan normaalisti todella paljon muidenkin blogeja, mutta nyt en ole vieraillut niissäkään. Joku blogiähky ilmeisesti?
Ei mulla nytkään suurempaa asiaa ole, mutta halusin käydä kertomassa, etten ole unohtanut teitä lukijoitani! <3
Muistatteko, kun aiemmassa postauksessani kerroin, että ajattelin tehdä sellaisen uuden vuoden lupauksen, että opettelen suhtautumaan asioihin positiivisesti ja yritän etsiä mahdollisista vastoinkäymisistä hyviäkin puolia. Se lupaus on pitänyt, mutta täytyy kyllä myöntää, että alkuvuosi on vähän koetellut mun lupaukseni pitävyyttä :D Kaikenlaista takapakkia on tullut eri suunnilta, mutta onneksi ei mitään erityisen vakavaa kuitenkaan. Paljon hyvääkin on vastapainoksi tapahtunut! Joten kyllä tässä vielä positiivisuus saa vallan :) Miten teidän muiden lupaukset ovat pitäneet? Vielä ei ole myöhäistä palata raiteille, vaikka lupaukset olisivatkin kämmähtäneet.
Ollaan vietetty aikaa paljon ulkona (keli on kertakaikkiaan mahtava!!) ja sitten olen inspiroitunut villasukkien neulomisesta. Niitä on tämän vuoden puolella syntynyt äkkiä laskettuna 5 paria. Osasta on kuvia Instagramissa. Sieltä mut löytää nimellä "jemppathegreat". Joitakin blogista tuttujakin kuvia siellä on, mutta varsinaisesti pelkkä blogi-insta se ei ole. Siellä on ja tulee olemaan kaikkea a:sta ö:hön. Kuva-arkisto ei vielä ole järin laaja, koska innostuin instailusta vasta äskettäin. Siellä on valtavasti sisustus ja DIY-sivustoja, joten meinaan ihan seota siellä. Keräilenkin siellä seurattavakseni (kavereiden lisäksi tietty) sellaisia tyyppejä, joiden kuvista erityisesti inspiroidun. Aivan huikeita valokuvaajia tässä maailmassa on!

Kukaan ei varmaan tällä hetkellä voi vastustaa ulkoilua? Paljon kauniimpia talvisäitä ei todellakaan ole mahdollisuus saada. Joka päivä paistaa aurinko ja luntakin on juuri sopivasti. Olen todellinen ulkoilmaihminen! Voisin kaiken aikaa vaan olla lenkillä, pulkkamäessä, lumitöissä... Ulkona on jotenkin enemmän "elossa" kuin sisällä. Sisällä on yleensä tylsää. Ellei siivoa. Sitäkin olen kyllä tehnyt oikein urakalla. Siihen on syynä aurinko ja sen paljastamat pölyt ja tuhrut. Oi, tuo ihana kamala aurinko.

Ja sitten ne villasukkaprojektit ;) Näihin karkkisukkiin olen löytänyt ohjeen Facebookista, ryhmästä Voihan Villasukka. Käykää liittymässä ryhmään jos sukkien neulominen inspaa! Siellä on vaan sellainen huono puoli, että jos joku sukkapari on kesken, ei uusia ideoita kannata selailla. Iskee ahneus ja malttamattomuus ;)
Nämä Kettu- ja Mariannekarkkisukat menivät siskoni lapsille joululahjaksi. Näitä oli tosi mukava tehdä!
Tein myös itselleni sukat ja vaikka normaalisti olen mustan ja valkoisen ihailija, nyt teki mieli tehdä oikein ällömakeapastilliset sukat :)
Esikoinen pyysi pitkiä sukkia, joissa on tennareiden tyyliin solmitut nauhat. Tein kahdelle isommalle neidille molemmille omat. Toiselle vaaleanpuna-harmaat ja toiselle lila-harmaat. Nauhat ovat valkoista silkkinauhaa.
Miehelle - JYP-kannattajalle henkeen ja vereen - tein aiheeseen liittyvät sukat ja tumput:
Nämä tulivat täysin yllätyksenä miehelle, joka istuu kaiket illat mun vieressä samalla sohvalla :D Mulla on kuulemma kokoajan joku käsityöprojekti menossa, joten hän EI MITENKÄÄN voi tietää mitä milloinkin teen. Helppoa on tämä yllättäminen, kun ei piilossa tarvi neuloa...

Meillä on myös leivottu herkkuja. Lauantaina juhlitaan kuopuksen 1v-synttäreitä ja koti täyttyy rakkaista, joten kohta leivotaan lisää. Löysin joskus vuosia sitten sattumalta tällaisen cupcake-kirjasen kirjakaupan alennustorilta...
... ja sieltä poimin tällä kertaa tällaisen ohjeen:
Olivatkin sitten ilmeisesti niin hyviä, ettei valmiista kokkailuista ehtinyt ottaa edes kuvaa :D Todella järkevää kuvata leivontavaiheet ja jättää lopputulos kuvaamatta... Huoh. Mie romahan.
Onneksi joku sentään on tähän kirjaan kuvannut valmiit kuppikakut ;)

Esikoinen on hevostyttö ja hän on kuulunut erääseen heppakerhoon nyt muutaman kuukauden ajan. Kerhosta lähetettiin meille cupcake-laukku, jossa oli kaikki mitä toivoa saattaa kuppikakkujen valmistamiseen ja koristeluun. Ollut ahkerassa käytössä!
Sellaisia tänne :) Kuntoilujen suhteen sama meno kuin ennenkin: salia, spinningiä ja lenkkeilyä. Olen ajatellut hommata kunnon kahvakuulan, joten sen myötä käynnistyy kahvakuulaharjoittelukin. Salilla toki kuulaa tulee heiluteltua, mutta olisi kiva päästä tekemään myös kotitreenejä.

Kuntoilusta tulikin mieleeni, että sain yhteistyössä Likkojen Lenkki -markkinointitiimiltä kaksi lippua Likkojen Lenkille, jotka aion arpoa kevään aikana yhdelle lukijalleni! Oletko se siis sinä, joka pääset lenkkeilemään kaverisi kanssa valitsemallesi paikkakunnalle (Jyväskylä / Tampere / Oulu)? Ole kuulolla ja valmistaudu osallistumaan arvontaan! Jos päätät lenkkeillä Tampereella, voidaan vaikka treffata! Itse olen menossa sinne, kameran kanssa tottakai.

Nyt mooooooii, ja tsemppiä kaikille loppuviikkoon :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää! :)