11.3.2014

ARVONTA: 2kpl vapaalippuja Likkojen Lenkille!

Siinä ne nyt ovat: kaksi vapaalippua Likkojen Lenkille valitsemaasi kaupunkiin (palkinnon arvo alk. 33€/kpl) Sinulle ja ystävällesi!
Vaihtoehdot ovat Jyväskylä (17.5.), Tampere (24.5.) ja Oulu (16.8.).

Tapahtumalla on hienot ja kattavat nettisivut, joten käykäähän tutustumassa:
http://www.likkojenlenkki.fi/.
Käykää erityisesti ihastelemassa kuvagalleriaa, josta pääsee aika hyvin jyvälle tapahtuman loistavasta tunnelmasta! :)

Nyt seuraa ARVONTA, johon pääset osallistumaan seuraavalla tavalla:
Kirjoita tämän postauksen loppuun kommentti, jossa kerrot millainen liikkuja sinä olet.
Voit kertoa esimerkiksi harrastatko jotain lajia säännöllisesti vai oletko enemmän satunnainen liikkuja? Millaiset lajit sinua kiinnostavat?
Oletko yksin vai ryhmässä liikkuja?
Miksi harrastat liikuntaa ja miten iso rooli sillä on elämässäsi? jne jne...

Voit siis kertoa ihan mitä tahansa liikkumiseesi liittyen :) Mikäli haluaisit lukea jotain kuntoiluun liittyviä postauksia tästä blogista, ottaisin mielelläni vastaan ideoita!
Tietenkin voit kommentoida myös osallistumatta arvontaan, mainitse silloin siitä erikseen. 

Jokainen kommentti vastaa yhtä arpaa. Kommentoithan nimimerkillä, jotta erotut arvonnassa!
Arvontaan voit osallistua 31.3. asti. Voittajan nimimerkin ja kommentin julkaisen täällä blogissa, kun arvonta on suoritettu.
(Julkaisen ainoastaan asialliset, fiksut kommentit ja näin ollen ainoastaan ne osallistuvat arvontaan!)

Nyt kaikki Likat Lenkkeilemään porukalla! Aiemman kokemukseni perusteella voin luvata, että päivästä tulee energinen ja iloinen! :) Nähdäänhän siellä?


- Postaus on toteutettu yhteistyössä Likkojen Lenkin markkinointitiimin kanssa. Lämmin kiitos! :)


37 kommenttia:

 1. Olen huono liikkumaan! Kaksi viikkoa sitten alkoi elämäntapa remontti ja tavoitteena olis saada itelleen sellanen kunto että pystyis lukkojen lenkin vetään! Se innostaa liikkumaan kun on joku tavoite! Lenkkeily on tällä hetkellä se kuntoilumuoto mikä kiinnostaa eniten. Myös vesijuoksu ja kuntosali on mieluisaa! Nimimerkki: MV1012

  VastaaPoista
 2. No pakkohan tähän on osallistua :).

  Liikkujana olen.. Aijemmin olen ollut ns. "kuntoliikkuja" ja jumpat, lenkkeily ja spinnig on kuulunut elämääni koko aikuisuuden. 2013 tammikuussa päätin opetella juoksemaan ja sitkeys palkittiin :) juoksin toukokuussa Ideaparkin juoksussa 10km . aika ei ollut kummoinen, mutta juoksin ihan koko lenkin. Nyt jaksan helposti juosta ns. Kylmiltään 10km ja olenkin ajatellut että nyt toukokuussa juoksisin samaisessa Ideaparkin juoksussa puolimaratonin. Tällähetkellä vaan on lenkit jäänyt harmittavan vähiin (n.1xvk), mutta pitää varmaankin ryhdistäytyä.

  Juoksemisen myötä painoa tippui n.10kg 2013 kevään aikana ja kroppa muuttui tosi paljon ryhdikkäämmäksi ja sporttisemmaksi. Syksyn 2013 aikana aloin treenaamaan salilla ja isommillaa painoilla tämän seurauksena lihakset alkoivat erottumaan ja sainkin tästä intoa kuntosali harjoitteluun. Tämän alkuvuoden olen toteuttanut sinun tekemää 3. jakoista kuntosali ohjelmaa ja nälkä kasvaa syödessä :D. Vähän vielä löysää pois tuolta ja lihasta tonne ja voimaakin on kiva saada lisää ja ja ja..

  Olisi siistiä voittaa liput niin olisi "pakko" lähteä juoksemaan useamman kerran viikossa :) kun olis lippu taskussa

  -@nne-

  P.s pahoittelen kirjoitus/kielioppi virheitä. Puhelimen piikkiin piston osan ja osa menee lennokkaan ajatuksen juoksun piikkiin ;)

  VastaaPoista
 3. Olen monipuolinen ja innokas liikkuja. Lajivarastosta löytyy mm sulkapalloa juoksua hiihtoa kuntosalia sählyä ja pyöräilyä. Monipuolisuuden puolesta puhuja!!

  VastaaPoista
 4. Elämäntilanne on hektinen ja liikunta jää väistämättä jalkoihin. Välineitä löytyy kyllä moneen lajiin, mutta kamppeita tulee kulutettua aivan liian harvoin. Kun tilanne nyt on mikä on, niin olen päättänyt koittaa naistenlehdestä kopioimaani tehojumppaa, johon kuluu vain 7 minuuttia päivässä. 7 minuuttia mahtuu mihin tahansa kalenteriin. Arvonnassa messissä nimimerkillä "seven minutes away" ja yhteys minna.sillanpaa (ät) netti.fi. Nähdään Likkojen Lenkillä ;)

  VastaaPoista
 5. Liikun päivittäin välillä yksin välillä kavereiden kanssa. Kuntosalillakin tulee joskus käytyä. Ryhmäliikunta tunneilla käyn välillä kavereiden kanssa. Nimimerkillä marjo.valtanen@luukku.com toivottavasti arpa onni suosii :)

  VastaaPoista
 6. Olen viime vuoden lopulla vasta oppinut liikkumaan säännöllisesti, tätä tavoitteeseen pääsyä edelti jojoilu liikunnan suhteen, mutta nyt olen onnellisempi kuin koskaan kun liikunnasta on tullut elämäntapa. Harrastan tällä hetkellä kuntosalia ja ryhmäliikuntaan, lähinnä cross fittiä. Taas kevään korvalla lenkkeilyintokin nostaa hieman päätään ja tämän vuoden tavoitteena olisi tehdä myös juoksusta itselleni uusi harrastus.

  Liikunta tuo minulle elämään piristystä mieleen, paremman olon ja on ihanaa huomata kuinka olen saanut ryhtiäni paremmaksi liikuntaa lisäämällä, ja on sitä hieman muutakin muotoa kroppaan tullut lihasharjoittelun myötä.

  VastaaPoista
 7. Syksystä lähtien on liikunta jälleen kuvioissa mukana, rakentamisrytinä takana niin nyt on aikaa ajatella itseään. Ja kroppa vaatii liikuntaa mitä ei enää tämän rytinän jälkeen ole ollut tarjolla ilmaiseksi. Tyttären kanssa aloitettiin maxpoltto-jumppa, jossa vedetään täydellä sykkeellä tunti viikossa, rasvanpolttoa parhaimmillaan. Ja vuodenvaihteessa mukaan tuli kuntosali, 3 x viikossa. Tähän on jäänyt ihan oikeasti koukkuun. Ja ei se ole kuin tunti päivässä, kyllä sen verran voi omaan oloon uhrata.

  VastaaPoista
 8. Mukaan :)

  Minä tykkään lenkkeillä, pyöräillä ja rullaluistella. Jumpata, zumbata, punttiharjoitella. Suurin rakkauteni on kuitenkin tanssiminen :) Siinäpä ne :)

  kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Jumppailen kotona, katson youtubesta hyviä reisi- ja pepputreenejä ja teen niitä! aivan loistavia 5 min. rääkkitreenejä! ;) niitä kun tekee 2-3 niin jalat on ihan muusia!
  ja tosiaan tavoitteena on saada peppuun takaisin 5 cm jotka syksyllä lähti juoksulenkkien myötä :)

  VastaaPoista
 10. Minä rakastan hölkkää! Mikään ei voita hikilenkin jälkeistä olotilaa. Lähelle pääsee olot erilaisten rääkkijumppienkin jälkeen. Tällä hetkellä tapaturman jäljillä liikuntana lähinnä vesijuoksua, mutta vielä tulee hetki kun saa solmia lenkkarit jalkaansa ja kirmana pitkin maita ja mantereita :D

  VastaaPoista
 11. Liikun reippaasti ryhmäliikuntatunneilla 3 kertaa viikossa. Kyykkyhaasteen otin myös vastaan kesken kuuta ja nyt tehdään myös rästikyykyt!

  VastaaPoista
 12. Olen aktiivinen liikunnan harrastaja. Tällä hetkellä treenaan salilla tavoitteellisesti 4-5krt/vko ja yksi spinningtunti, lisäksi lenkkeilyä ja hyötyliikuntaa lasten kanssa. Aktiivinen siis olen. 8v liikuntaa aktiivisesti, myös raskausaikoina ja heti olen jatkanut kun olen kyennyt.
  Aiemmin tuli ryhmäliikuttua ja juostuakin. Takana kaksi puolimaratonia ja osallistumisia eri juoksu/urheilutapahtumiin.
  Olen pohjoisennainen, mutta lippu tulisi tarpeeseen sillä olisin lähdössä Tampereelle ystäväni luokse juuri sinä viikonloppuna kun siellä on likkojen lenkki :)

  VastaaPoista
 13. Virpa

  Tykkään vaeltamisesta metsässä, käyn myös lenkillä aina kun ilmat/työ sallii.....Liikun lenkillä mielelläni yksin mutta välillä on kiva liikkua kaverin kanssa...

  VastaaPoista
 14. Talvella hiihdän n. 1000 km, ympärivuotisesti pyöräilen n. 5000 km aina kun voin, muutaman kerran kk:ssa käyn uimassa kilometrin, juoksen muutamia satoja kilometerjä vuodessa ja vähintään yhden puolikkaan, harrastan tanssillista voimistelua ja käyn kisoissa 1-3 kertaa vuodessa ja tänä keväänä hurahdin kahvakuulailuun, jota harrasta kerran viikossa, vielä peruskurssilla, saa nähdä tulevaisuudessa. Kannatan arki- ja hyötyliikuntaa :-)

  VastaaPoista
 15. etupäässä sellainen perässä vedettävä , eli lähden mielelläni vaikka mihin liikuntaan, mutta pitää olla veruri joka kotoa hakee ja potkii persuukselle ;)) joka tapauksessa taas mennään Tampereelle likkojen lenkille , eli liput tulisivat kovaan käyttöön :)) pkkirsi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 16. Kävin aiemmin kuntosalilla ja juoksulenkeillä. Nyt 2kk pikkupojan kanssa käyn vaunulenkeillä ja kasvattelen hitaasti mutta varmasti kuntoa uudelleen. Odotan innolla Likkojen lenkkiä! :)

  Inkeri

  VastaaPoista
 17. Käyn jumpassa useamman kerran viikossa, kävelen sauvojen kanssa ja ilman sauvoja, käyn uimassa silloin tällöin ja hiihtäisin, jos olisi lunta.

  Kaimarja

  VastaaPoista
 18. Olen pakkoliikkuja, eli pakko päästä liikkumaan! Naisten Kympillä tyttöjen kanssa joka kevät ja nyt tekisi mieli Tamperelle Likkojen Lenkille! Talviaikaan illat vietetään uimahallissa uiden, vesijuosten ja vesijumpaten, mutta kun kevät koittaa, on pakko päästä ulos ja pihalle ja lenkille ja Tampereelle! <3

  VastaaPoista
 19. Nuorempana inhosin pitkän matkan juoksua, olin paremminkin pikajuoksija. Sitten vähäinenkin liikunta jäi, tuli muuta 'tärkeämpää'. Meni vuosia monia, yksi lapsikin siunaantui maailmaan. Liikakilojakin tuli jonkun verran. Sitten eräänä päivänä n. 5 vuotta sitten jokin naksahti päässäni sillain hyvällä tavalla, päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja ruveta kuntoilemaan. Toki halusin myös niistä liikakiloista päästä. Siitä se sitten lähti, aloitin ensin kuntosalilla käymisen ja siihen lisänä sitten kaikkea muuta liikkumista. Aloitin jopa juoksemaan! Nyt olen jäänyt juoksemiseen koukkuun, en olisi ikinä uskonut vuosia sitten että näin käy. Käyn myös jumpassa, kävelen koiran kanssa, kahvakuulailen ym. Kesällä tykkään pyöräillä. On ollut ilo huomata kuinka paljon enemmän saa itsestään irti ja olo on paljon enerkisempi :-) Ja lähtihän niitä kilojakin parhaimmillaan pois 30 kg. Eli nyt voin tosissani kutsua itseäni pakkoliikkujaksi myös, ilman ei pysty olemaan. Likkojen lenkille haluaisin mennä tyttäreni kanssa, hänkin joskus harrasti vähän juoksua mutta sitten innostus laantui. Jospa saisin uudestaan hänet innostumaan lajista... ;-)

  VastaaPoista
 20. Liikun fiiliksen mukaan, toisinaan liikunta jää kertaan viikossa ja välillä liikun monta kertaa päivässä. Lajina on juoksu ja salilla käynti. Juoksemisesta innostuin viime syksynä juoksukoulun myötä ja tavoitteena on juosta Naisten kymppi toukokuussa ja hyvin voisin lähteä Ouluun Likkojen lenkille jos nämä liput voitan :)

  VastaaPoista
 21. Hävettävän vähän tulee nykyisin liikuttua. Lähinnä hyötyliikuntaa harrastan lapsen tai koiran kanssa ulkoillessa. Kesällä tulee pyöräiltyä ja uitua jonkin verran. Ryhmäliikuntaan minua ei saisi pakottamallakaan :D

  teekoo81(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 22. Yritän liikkua monipuolisesti ja tehokkaasti; sitten kun tehdään niin tehdään niin että tietää jotain tehneensä.

  -Muikki

  VastaaPoista
 23. Pakko osallistua! Olen vähän kausittainen kuntoilija, välillä käyn säännöllisesti liikkumassa, mutta jos tulee pitempi tauko niin on taas tooosi vaikea aloittaa... Nyt olen juuri aloittanut muutoksen ruokavaliopuolella terveellisempään suuntaan ja lisännyt liikuntaa, tavoitteena pudottaa painoa. Ainakin vielä innostusta on riittänyt!
  Kiva blogi sinulla, löysin tänään ja täytyy ehdottomasti lueskella läpi! :)

  VastaaPoista
 24. Liikun koska haluan pysyä hyvässä kunnossa ja pidän siitä! Useana päivässä tulee liikuttua (: Lajivarastoon kuuluu mm. Juoksu pylräily kuntosali ja kahvakuula sekä koirien kanssa lenkkeily.

  -Päkä

  VastaaPoista
 25. Mukana arvonnassa =)
  Liikun tällä hetkellä todella vähän (raskaana viikolla 38), mutta normaalisti liikun säännöllisen epäsäännöllisesti. Lasten kanssa ulkoilua ja kävelylenkkejä. Raskausaikana olen liikkunut todella vähän supisteluiden takia, mutta nyt odotan kesää innoissani, jolloin pääsen taas liikkumaan oman kroppani kanssa. Raskauskilojen myötä pitää saada enemmän itseä liikkumaan, mutta eiköhän vaunulenkit oteta taas käytännöksi.

  -Mira-

  VastaaPoista
 26. Liikun, koska en voi olla liikkumatta. Liikunta on parasta terapiaa, sen avulla minusta tulee selkeästi mukavampi ihminen. Liikun myös pysyäkseni hyväkuntoisena ja terveenä. Rakastan juoksemista etenkin pallon perässä, joten pelaan salibandya ja jalkapalloa. Uiminen ja iyengar-jooga on kivaa, mutta mikään ei ole niin mahtavaa kuin se yhteinen riemu, kun kentällä annan syötön, josta pelikaverini tekee maalin, ja sen jälkeen voitonriemuiset katseet kohtaavat hetkeksi ennen kuin peli taas jatkuu.
  (KSM)

  VastaaPoista
 27. Kävelen säännöllisesti ihanan mäyräkoirani kanssa (mikä välillä kyllä päätyy siihen että kannan mäykkyä. Se on välillä vähän laiskemmanpuoleinen...) sekä pelaan sählyä. Kesällä aina silloin tällöin juoksen.

  Ekku

  VastaaPoista
 28. Olen siitä onnellinen että kilot pysyy hyvin kurissa vähälläkin liikunalla. Oikeastaan töissä joutuu päivän seisomaan, niin siinä tulee jo sellaista hyötyliikuntaa melkein tarpeeksi. Talvella tulee tosi vähän muuten liikuttua. Mutta kevään koittaessa niin minäkin tykkään lähteä kävelylle tai pyöräilemään pidemmälle. Niin ja tuleehan sitä työmatkat pyöräiltyä ;).

  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 29. Yksilöharrastaja löytyy täältä... Kuntosali siis tuntuu omimmalta tavalta harrastaa liikuntaa, ja tottakai lenkkeily ja pyöräily siinä ohessa. Aktiivisesti tulee salilla käytyä, ja lenkkeiltyäkin (kiitos koiran). En ole mikään "pakko päästä liikkumaan" -tyyppi todellakaan, mutta kropan ja oman hyvinvoinnin vuoksi sitä tulee liikuttua, ja no, joskus jopa ihan kavereiden kanssa, vaikka ohjattuja ryhmäliikuntatunteja välttelenkin. :)

  VastaaPoista
 30. Tänne uppoaa lenkkeily, päivittäín on pakko saada raikasta ilmaa! lisäksi hiihto,luistelu, zumba ja vesijuoksu kuuluu minun elämään :)
  olis ihan mahtava päästä täältä kauempaa tuommoseen isoon ryhmäliikunta tapahtumaan, ensimmäistä kertaa elämässä ;)
  johannakoo@suomi24.fi

  VastaaPoista
 31. Liikun päivittäin ja lempilajejani ovat juoksu, pyöräily, kävely ja myös lihaskuntoa pidän yllä esim. salilla ja kotitreeneillä! Likkojen Lenkille olis kiva saada liput, siellä olen ollut myös monena vuonna :)

  VastaaPoista
 32. Olen satunnainen liikkuja. Saan kerralla muutaman viikon inspiraation, jolloin lenkkeilen, uin, käyn salilla yms. Sitten jostakin syystä into loppuu. Hyötyliikunta kuuluu tosin joka päivään! Kaverin kanssa on mukavampaa kun yksin :)
  Anna K.

  VastaaPoista
 33. Olen simmoin et on päivii jolloin ei vois vähempää kiinnostaa ja toisinaan on päiviä jolloin vedän niin tukka putkella menemään,että . Käyn yksin ja vaihtelevasti koiran kanssa lenkillä 4,5 - 10km lenkkejä säästä ja mielialasta riippuen . Crostrainerilla polkasen useasti töllöä katellessa ja sen jälkeen kotigymillä miten paikat kestää... Kalssa ja sieni-sekä marjamettässä käydään yhdessä murun kanssa . Poika koettaa parhaansa mukaan sekä muru kannustaa minua,että en aivan ryytyisi .... Kiitos heille siitä <3 ... Mutta kyllä tämmöiset tapahtumat kuten Likkojen lenkki antaa uutta potkua aina , varsinkin kun työttömänä olen ollut pidemmän aikaa ja tuntuu etten kelpaa mihinkään .... Likkojen lenkki olisi piristystä elämään .

  VastaaPoista
 34. Olen ryhmäliikkuja toisaalta tykkään liikkua joka paikkaan kävellen tai pyörällä. Pilates, asahi, kuntosali ja vesiliikunta ovat sydäntä lähellä tällä hetkellä. Likkojen lenkille haluaisin ehdottomasti päästä jospa arpaonni suosii <3! Katjuska

  VastaaPoista
 35. Teen paljon vaunulenkkejä kävellen. Kävely on mun lempiliikuntamuoto ja mikä parasta, saa kuunnella samalla musiikkia.

  VastaaPoista
 36. Tämän vuoden alusta on puraissut iso liikuntakärpänen, ihan kamala himo on tullut liikkumiseen kun ennen se oli melko vaivalloista. Nyt käyn lenkillä, ohjatuissa liikuntaryhmissä, uimassa ja kahvakuulailen. Kaikkea mielenkiintoista pitää aina pyrkiä kokeilemaan. Nyt bongasin eräästä lehdestä tämän likkojenlenkki mainoksen ja päätin, että tuonne on päästävä :) Mahtava kokemus varmasti!

  VastaaPoista
 37. oi oi oi... pakkohan tähän on osallistua ja koettaa onneaan... :) jos voittaisi lipun itselleen ja kaverilleen, olisi hyvä syy alkaa treenata lenkkiä varten.... muuten kun meinaa motivaatio olla kadoksissa, ylipainoisena kun liikkuminen ei ole helppoa... mutta kovasti aina yritän :) ja sehän on jo sekin jotain :)

  Terkuin, Mara

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää! :)