17.3.2014

Mitäpä se mies ei naistensa vuoksi tekisi... ;)

Terveisiä perheestä! :)

***************

Olipa kerran erityisen urhea aikuinen Mies, joka oli jo useampana päivänä peräkkäin joutunut kuuntelemaan 7-vuotiaan tyttärensä vaatimuksia uuden kynäterottimen hankinnasta. Tytär valitti, että hänen säiliöterottimestaan oli irronnut terotinosa, jonka teräosatkin olivat hajonneet niin, ettei sillä voinut mitenkään päin terottaa kynää. Valitettavasti tietyissä asioissa tällä sadun Miehellä oli hirmuisen huono muisti, eikä hän näin ollen millään kauppareissulla muistanut ostaa uutta terotinta, vaikka epätoivoisesti aina lupasi, lupasi ja jälleen lupasi. Tytär alkoi jo tosissaan hermostua ja kysellä kiivaasti mikä Miehessä on vikana, kun vaikuttaa siltä, ettei sillä ole hänelle mitään väliä, saako lapsi kynää terotettua vai ei!

Viimein tilanne kärjistyi suorastaan katastrofaaliseksi, kun koko perhe kauhukseen huomasi, että rikkinäinen terotin onkin mahdollisesti koko kodin ainoa tallessa oleva terotin ja tyttären läksyjen teko uhkasi viivästyä tylsäteräisen kynän vuoksi. Nyt Mies röyhisti rintaansa ja ryhtyi toimeen. Hän alkoi sankarin elkein pelastaa tilannetta silläkin uhalla, että hän sairasti parhaillaan todella kovaa miesflunssaa. Jokainen Mies tietää, että miesflunssan ollessa päällä, ei kannattaisi tehdä muuta kuin maata sohvalla, katsella formuloita (vaikka uusintana) ja juoda kipoittain kuumaa rommia!
Mutta sitäpä ei tämä Mies nyt tehnyt. Hän ryhtyi korjaamaan tyttärensä terotinta ja touhutessaan möyhysi suureen ääneen, että "Kai nyt yhden terottimen voi korjatakin, ei kaikkea aina tarvitse lähteä ostamaan!" Mies ei lannistunut edes siitä, että tytär katsoi isäänsä hitaasti ja totesi lakonisesti, että "Just joo" ja lähti ulos.

Aivan aluksi Mies tyhjensi keittiön kaapit ja toivoi löytävänsä kauan sitten kadonneen metallisen terottimen, jota voisi käyttää rikkinäisen tilalla. Ihme kyllä, terotin löytyi ja siitäkös Mies sai todellisen virtapiikin!

Seuraavaksi kaappeja tongittiin, jotta löytyisi tarkoituksenmukainen pikasuperliima. Miehen riemuksi sekin löytyi melko nopeasti. 
Mutta valitettavasti hyvä onni päättyikin hetkellisesti tähän. Avatessaan superliimatuubia, liimaa roiskahti Miehen käsille. Vaistomaisesti Mies suojasi käsillä kasvojaan, jolloin liimaa joutui jo muutenkin miesflunssan kourissa piehtaroivan Miehen silmiin ja siitä säikähtäneenä Mies hirnui keittiössä, että kuulemma kirvelee silmiä. Vaikerruksen lomasta saattoi erottaa seuraavia parahduksia:

"aiiiii, juma***ta, nyt sitä meni silmiin! Kirvelee!"
ja
"ei taivas, sitä on joka puolella, nyt se pitää saada pyyhittyä!"
ja
"miten ihmeessä tässä nyt näin kävi, mistä sitä noin kamalasti tursuaa? Ei s***na, se ei lopu ollenkaan!"
ja
"Aaarrrgghhhhh...!!"
Keittiössä heilui Mies liimatuubi toisessa ja terotin toisessa kädessä vuoroin vaikertaen, vuoroin merimiehekkäästi manaten. Välillä kuului kovaa yskän röyskytystä, välillä niistämistä ja nuhaista tuhistusta. "Huhhuh, kun tällaista sairaana joutuu tekemään, kyllä mä olen sitten hyvä Mies", Mies huokaili ja henkisesti taputteli itseään päähän.

Raivoisan liimatuubitaistelun jälkeen, Mies sai kuin saikin terotinosan liimattua kiinni säiliön kanteen ja sitten odoteltiin muutama minuutti liiman kuivumista.
Muutaman minuutin kuluttua:
"Ei juma***ta, liimasinko mä nyt sen liian sivuun!?! Ei voi olla!! Siis eikö tää kynä nyt enää mahdu tuohon reikään?!? No johan tästä homma tuli!"
Tässä kohtaa oli todella sivullisilla naurussa pitelemistä, yleisö istui onneksi selin ja kaikki purivat huultaan verille, etteivät nauraisi. Nyt ei todellakaan ollut oikea hetki nauraa. Sankarilla on miesflunssa ja sen vallitessa joutuu vielä tuon tyyppisiin ruumiillisiin töihinkin!

Yhtäkkiä pitkä hiljaisuus laskeutui taistelutantereelle. Yleisö ehti jo ihmetellä, mitä mahtoi tapahtua, kun samassa ylpeyttä ja voitonriemua puhkuva Mies ryntäsi yleisön eteen ja heilutteli jotain kädessään, suoraan yleisön kasvojen edessä. "No niin, tässäpä näette! Ei ole turhaan Miestä tässä talossa!"


No ei ole ei, ei lainkaan turha Mies! <3 Nyt on tyttärellä toimiva terotin.
Niin isä ja tytär elivät sopuisina elämänsä loppuun asti.
Sen pituinen se. :)

***************

Itse yleisössä istuneena ja raakaa taistelua seuranneena melkein suosittelisin, että kannattaa mieluummin kirjoittaa kauppalistaan se "terotin", jotta sen muistaisi ostaa ;)
Ihan oikeasti. En voi luvata, että näin rankasta taistelusta selviää kaikki miehet voittajina :D

Oi ja voi <3 <32 kommenttia:

  1. hahah hupanen, tämmösiä miehiä pitäis olla enemmänki! :D

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää! :)