5.4.2014

Kevät toi vaaleita sävyjä; kattoon ja lautaselle ;)

Tsuidaduida ihmiset! Sisustus ja -ruokahommia...

Kevään kunniaksi, pari viikkoa sitten meille muutti uudet valaisimet keittiön kattoon, pöydän päälle. Pohdin hankintaa aika pitkään ennenkuin olin vakuuttunut, että juuri nuo valaisimet sopivat meille. Nyt kun ne siinä ovat parisen viikkoa killuneet, olen aivan rakastunut: ne todellakin kuuluvat meille! :)


Ehdoton vaatimus oli, että koska valaisimia tarvittiin pöydän päälle kaksi, niiden täytyy olla kevyen näköiset ja silti poiketa hieman peruslampuista, joita pöydän päällä näkee :) Koska vanha valaisin oli pyöreä, valkoinen ja roikkuvilla kristalleilla koristeltu, nyt halusin hypätä täysin eri ääripäähän: karumpaa, yksinkertaisempaa ja selkeää, kiitos. Ja romantiikka ei missään nimessä tule kyseeseen ;)
Suosikit löytyivät Clas Ohlsonilta, Ideaparkista.

 

Niin ihqut :) Valaisuteho on hyvä ja kun eivät ole päällä, auringonvalo kulkee niiden läpi niin, etteivät ne näytä liian raskailta tai hallitsevilta tumman pöydän päällä. Ne näkee, mutta ne eivät ole näkökentän tiellä. Perfect, nam!

Piti tähän samaa syssyyn vihjaista teille ihanasta keitosta, jota Mies kokkasi tässä päivänä eräänä: kana-inkiväärikeitto! Vei todellakin kielen mennessään :P


Keittoon tulee maustamattomia kanasuikaleita, porkkanaa, punaista chiliä, raastettua inkivääriä, sipulia, jasmin-riisiä, valkosipulia, kanalientä ja ruokakermaa. Ja tietty suolaa. Inkivääri sopii tuohon keittoon loistavasti! Tämä on kanakeitto hienoisella twistillä :) Suosittelen kokeilemaan!

Lyhyt postaus, mutta nyt vähitellen unten maille! Ensi viikolla täytyy etsiä iso kasa pajunoksia, jotta pienet ihmiset pääsevät taas virpomispuuhiin :) Tämä on taas sitä aikaa, kun noidat lentelevät Köppeli-vuorelta ihmisten ilmoille, kuten Keskimmäinen tuumasi, kun päiväkodista kotiin kävelimme.
Heippa ja aurinkoiset terveiset näiden narsissien myötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää! :)