1.4.2014

Kuka voitti Likkojen Lenkin vapaaliput? ;)

Hiphei hurraa!

Likkojen Lenkin vapaalippujen (2kpl) voittaja on selvillä :) Iso kiitos kaikille vastanneille!
Arvonnan suorittamisesta ensialkuun sen verran, että kokosin kaikkien vastanneiden (37 kpl) nimimerkit yhteen taulukkoon siinä järjestyksessä kuin vastaukset oli lähetetty. Jokainen nimimerkki sai näin ollen oman järjestysnumeron väliltä 1-37.


Sitten käytin arvontakonetta (True Random Number Generator) ja kone arpoi voittajaksi nimimerkin...


LAISKA NAINEN INNOSTUU (vastausnumero 10) kommentillaan:

Minä rakastan hölkkää! Mikään ei voita hikilenkin jälkeistä olotilaa. Lähelle pääsee olot erilaisten rääkkijumppienkin jälkeen. Tällä hetkellä tapaturman jäljillä liikuntana lähinnä vesijuoksua, mutta vielä tulee hetki kun saa solmia lenkkarit jalkaansa ja kirmana pitkin maita ja mantereita :D 

Joten suurtakin suuremmat onnittelut voittajalle ja ennenkaikkea aktiivista ja aurinkoista kevättä Sinulle!
Toivottavasti ehdit toipua tapaturmasta ennen Likkojen Lenkkiä, jotta pääsisit vaikka hölkkäämään lenkin läpi. Ja onhan se mukava kävellenkin, jos tuntuu, että vielä silloin pitää ottaa rauhallisesti :)
Otathan minuun yhteyttä pikimmiten (tervettatouhua@gmail.com) niin sovitaan lippujen toimitukseen liittyvät yksityiskohdat.

Kiitos vielä kaikille osallistuneille ja pysykäähän kuulolla jos arvontoja tulisi myöhemmin lisää! Muita hyviä juttujahan nyt tietenkin tulee, hehhehe.

Nyt ylös, ulos ja lenkille, vaikka taivaalta näyttääkin taas tuhnuttavan jotain veden ja lumen sekoitusta. No, ehkä se on vain joku mauton aprillipila ;)

Moi moi!1 kommentti:

  1. Wow! Ihan mieletöntä. Tulin äsken ensimmäiseltä "pitemmältä" kävelylenkiltä ilman keppejä ja kotona odotti tämä viesti. Ihan huippua!! Tuli niin hyvä mieli. Kiitos kovasti :)

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää! :)