25.5.2014

Likkojen Lenkki ja hyvän kesän toivotukset :)

Heissan taas, long time no see!

Kyllä nyt vaan kesää pukkaa täysillä päälle! Huomaan sen siitä, kun joka aamu on energinen ja iloinen olo, eikä päivän aikana enää ehdi tai halua viettää aikaansa tietokoneella vaan ulkona auringossa :) Kunhan vaan muistan ottaa siitepölyallergialääkkeeni niin henkikin kulkee ja silmät erottuvat päästä ulkopuolisillekin :D Karsea siitepölyn määrä tänä vuonna! Ugh!

Eilinen olikin todellinen ulkoilman ja auringon tankkauspäivä, eilen oli nimittäin kauan odotettu Likkojen Lenkki! Lenkkeilimme kaverini kanssa Tampereen lenkin, joka on maisemiltaan niin uskomattoman hieno, että ihmettelen joka kerta miksi en hakeudu lenkille niihin maastoihin ihan normaalistikin useammin? Ja mitä ihania pieniä kahviloita ja kioskeja siellä talojen välissä onkaan! <3 Pispala ja Pyynikki molemmat vievät niin mun sydämen joka kerta. Jos voittaisin lotossa, voisin harkita omakotitaloon muuttoa niille seuduille - sillä ehdolla, että parveke ja terassi kurottautuisivat järven suuntaan ;) Löysinkin jo talon, jonka ovelle voisin lottovoiton jälkeen mennä setelinippua heiluttelemaan...

Mutta kyllä ilma toi ihan oman fiiliksensä lenkkiin. Mielettömän sininen taivas ja aurinko paistoi täydeltä terältä aamusta iltamyöhään :)

Liikkeellä oli Aamulehden mukaan noin 9300 likkaa, osa juosten, osa kävellen. Kunnon lössi siis! Olen ollut Likkojen Lenkillä viimeksi 12-15 vuotta sitten, kun silloinen työnantaja kustansi lenkin kaikille talon naisille. Myös niiltä reissuilta on erityisen lämpimiä muistoja, joten terkkuja kaikille vanhoille kollegoille jos satutte tätä lukemaan <3
Mutta olipas tapahtuma kasvattanut suosiotaan vuosien varrella, jestas! Oli todella upean näköistä, kun vajaa 10 000 likkaa vaelsi letkassa lähtöpisteeltä reitille :) Lenkin varrella oli firmojen taukopisteitä ja yleisiäkin vesipisteitä, joten kuivin suin ei tarvinnut lenkkeillä. Erityisesti oli hienoa, että yritysten naisten lenkkeillessä, taukopaikkoja pitivät pystyssä firman miehet - heille riitti ainakin silmänruokaa muutamaksi tunniksi ;)

Tässä seuraavaksi tunnelmia lenkiltä kuvien muodossa.

Lähtöä odotellessa...

Ennen lenkkiä nähtiin Juha Tapion tunnin mittainen keikka. Vaikken Juhan musiikin suurimpia faneja olekaan, on hän kyllä hurmaava persoona :)

Kotilääkäri-lehden kojulla oli mahdollisuus käydä jututtamassa Juttaa. 
Lähtökuopissa oli muutama ruopija samaan aikaan siitä huolimatta, että lähtöjä oli porrastettu ihan onnistuneesti :)

Hellesäästä huolimatta jaksettiin oikein hyvin. Toki hieman turvotti sormia ja kivisti polvia erilailla kuin normaalisti, mutta se johtui vain kuumuudesta. Ollaan kaverin kanssa molemmat tottuneita kävelijöitä, joten 9km tuntui päin vastoin poikkeuksellisen kevyeltä, kun kummankaan ei tarvinnut työntää vaunuja ja käsi oli koiran hihnastakin vapaa :)

Lenkin jälkeen esiintyi Jesse Kaikuranta, mutta me emme jääneet kuuntelemaan enää sitä keikkaa. Oli kova nälkä ja kaupungin terassit houkuttelivat lepuuttamaan jalkoja. Käytiin vielä suihkussa Ratinan suihkutiloissa ja vaihdettiin puhtaat vaatteet päälle. Jatkoille mentiin Miamiin, jossa syötiin reilut burgerit ja juotiin kahteen pekkaan pullo skumppaa. Ja kaksi kannua vettä. Oli kyllä tosi rankkaa! ;) Istua nyt siinä yhdellä kaupungin parhaista aurinkoterasseista hyvässä seurassa, vatsa täynnä loistavaa ruokaa, siemailla skumppaa ja katsella ohi lipuvia ihmisiä :) 

Poikkeuksellisesti saitte muuten kuvia myös ihanasta kaveristani, hänen luvallaan toki :) 
Sellainen päivä, oikein mukava :) Kiitos Likkojen Lenkin järjestäjille ja erityiskiitos yhteistyöstä blogini kanssa <3

Nyt onkin aika toivottaa lukijoilleni ihanaa ja aurinkoista kesää! Blogi lähtee telakalle ainakin kesän ajaksi. Aion nauttia tästä viimeisestä kotonaolokesästäni täysin siemauksin, sillä syyskuussa koittaa paluu työelämään. Työni on klo 8-16 eli tyypillinen toimistotyö, joka aiheuttaa sen, että vapaa-aika (se häviävän lyhyt hetki, joka jää työpäivän ja nukkumaan menon väliin ;)) täyttyy pitkälti omista ja perheen harrastuksista, niihin kuskaamisesta ja tietenkin muista arkipuuhista kuten ruoanlaitosta, pyykkiruljanssista ja kavereiden treffailusta. No, kyllähän te tiedätte ;) Tästä syystä siis en vielä uskalla luvata, mikä blogin kohtalo syksystä alkaen tulee olemaan. Aion kesän ajan ja siitä eteenpäinkin kirjoittaa muistiin lyhyesti mahdollisia blogitekstejä ja ideoita niihin, koska toivon, että jostain löytäisin vielä syksylläkin sen vuorokauden 25. ja 26. tunnin, jolloin ehtisin tännekin kirjoitella :) Blogi ei siis häviä minnekään, mutta ainakin nyt kesän ajan keskityn muihin juttuihin.
Muutenkin olen suunnitellut kaikenlaisia mielenkiintoisia juttuja, joista ei vielä sen enempää, mutta jos niistä alustavista suunnitelmista jotain tulee, ilmoittelen teillekin kyllä :)

Nyt siis: mieletöntä kesää ihan jokaiselle tämän tekstin lukijalle! Toivottavasti teillä on pitkät lomat - ja vaikkei olisikaan, edes paljon vapaa-aikaa, jolloin ehditte chillata urakalla :) Toivotaan myös, että edessä on aurinkorikas ja lämmin kesä, jotta saamme ladattua akut tulevia pimeitä kausia varten huolella :) 

Kippis ihanat! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää! :)